Gerilja - Step up your game
View
Gerilja - Animals
View
Gerilja supports Kvelertak in Europe!
Read

Gerilja

GERILJA

Om Dave Mustaine och Marc Bolan en gång i tiden faktiskt fick en son tillsammans (låt oss bortse från biologiska svårigheter och andra petitesser), då måste avkomman vara Aleks, sångare och gitarrist i Gerilja. Eftersom basisten Simon är Aleks brorsa förmodar jag att Dave och Marc även är ansvariga för honom. Varifrån Ottar kommer är det ingen som riktigt vet, men han har guldtänder och tjejerna älskar honom, så vem bryr sig?  
 
Detta, i kombination med Geriljas villkorslösa kärlek till analoga syntar och mytomspunna trummaskinen 808, har resulterat i bandets unika sound. För att göra en lång historia kort; Gerilja sammanfogar intensiteten hos tidiga Megadeth med svänget från T-Rex och adderar en tesked syntbaserad science-fiction. Kombinationen må framstå som osannolik, men icke. Det här är framtidens rockklassiker!
 
2013 är året då Gerilja vässar sin talang ytterligare ett snäpp. Och vad kan gå fel när bandet presenterar ett färskt album fyllt med enastående titlar som ”Lightning death”, ”New life in the blast zone”, ”Animals”, ”The Source” och ”Mirage”?
Världen kommer snart ligga vid Geriljas fötter.
Sanna mina ord.
 
Och du…
Step up your game!

More info here.

Back